De Locatie


De Electric & Hybrid Marine Expo Europe 2022 vindt plaats in van de Amsterdam RAI in Nederland.

Wij wijzen u erop dat er op het terrein security checks worden uitgevoerd en dat tassen voor uw veiligheid worden doorzocht.

Parkeren bij de RAI

Bent u van plan om met de auto naar de RAI Amsterdam te komen? U kunt vooraf een parkeerkaart boeken en betalen. Op die manier bent u verzekerd van een parkeerplaats. En omdat u reeds betaald hebt, kunt u de parkeergarage makkelijk in- en uitrijden zonder oponthoud of vertraging. Voor meer informatie over het bezoeken van de beurs gaat u naar de website van de locatie.

Met de tram, metro of bus

Tram 4 rijdt tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam Centraal en de RAI (halte Europaplein). Metrolijn 52 brengt u van Amsterdam Centraal Station of station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam RAI. Stap uit bij metrohalte Europaplein; de uitgang van het station ligt recht voor onze deur. Metro 50 rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station Amsterdam RAI. Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein).

Mocht u een visum nodig hebben, vraag dan NU uw uitnodigingsbrief voor een visum aan. Uw verzoek zal zo spoedig mogelijk worden afgehandeld. Neem voor urgente verzoeken onmiddellijk contact op met visa@ukimediaevents.com of telefonisch op +44 1306 743 744.

Accommodatie

Geen tijd om op zoek te gaan naar een goed, betaalbaar hotel? De Electric & Hybrid Marine Expo Europe 2022 biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks via onze officiële partner RAI Hotel Services te boeken, zodat u altijd een hotel vindt dat bij uw wensen en budget past.

  • Profiteer van de beste tarieven
  • Geen administratie- of verwerkingskosten
  • Groot aanbod hotels

U kunt uw hotel direct boeken via het online reserveringssysteem. Voer uw aankomst- en vertrekdatum in en kies uit het grote aanbod hotels. We raden u aan om zo snel mogelijk te boeken, zodat wij de beste hotels voor de beste prijzen kunnen garanderen.

Neem voor meer informatie contact op met:

RAI Hotel Services
Postbus 77777
1078 GZ Amsterdam
Nederland
T: +31 (0)20 549 1927
E: hotelservices@rai.nl


Let op: RAI Hotel Services is de enige officiële accommodatiepartner voor Electric & Hybrid Marine Expo Europe 2022. Andere bedrijven die contact met u opnemen, kunnen onbetrouwbaar zijn.