Nieuws van de beurs


Complete elektrische en hybride oplossing
Hydrosta BV

De HQ Silent accuserie is de nieuwste ontwikkeling van Hydrosta, gedreven door de grote vraag naar de elektrische en hybride voortstuwingssystemen van het bedrijf.

Meer lezen
Ontwikkelingen in accu's
Ankao Energy Co Ltd

Bezoekers aan de stand van AK Energy kunnen alles te weten komen over de vernieuwde cilindervormige cellen voor type 32 accucellen, inclusief NMC, LFP en LTO-materiaal

Meer lezen
Op naar de toekomst
Elkon

Een van de meest ervaren technische ondernemingen in de Turkse scheepsbouwsector, Elkon, richt zich op het ontwerpen, produceren, inbouwen en in bedrijf stellen van laagspanningsapparatuur en -systemen voor de scheepvaartsector.

Meer lezen
Luxe op het water
Vita Yachts Ltd

Bezoekers van de stand van Vita Yachts komen meer te weten over de volledig elektrische motorboten van het bedrijf, die momenteel in productie zijn op het Lago Maggiore, Italië. Vita is de eerste motorbootfabrikant die een Clearwater Gold Standard beoordeling heeft ontvangen voor zijn kleine milieuvoetafdruk.

Meer lezen
Krachtige systemen
Marpower

Marpower, de nieuwe naam voor producten en systemen van Eekels Technology, presenteert haar hybride oplossingen.

Meer lezen
Op volle kracht vooruit
Verbrat

Verbrat, een Franse onderneming die gespecialiseerd is in compacte aandrijflijnontwerpen, snellaadsystemen en complete elektrische/hybride systemen voor kleine en middelgrote boten, zal zijn nieuwe bedrijfsklare elektrische oplossing introduceren die is gebaseerd op motoren van UQM.

Meer lezen
Warmtewisselaars voor elektrische en hybride voortstuwingssystemen
Bowman Heat Exchangers

De groei van krachtigere (60 kW+) elektrische voortstuwingssystemen heeft geleid tot een toenemende behoefte aan koelcircuits voor componenten om de opgewekte warmtebelasting te beheersen door het systeem tegen oververhitting te beschermen, om zo de levensduur en operationele prestaties van componenten te verbeteren.

Meer lezen
Grote voordelen
Bosch Rexroth BV

Bosch Rexroth exposeert met een uitgebreide reeks componenten en oplossingen voor elektrische en hybride aandrijf- en regelsystemen, van onderdelen tot bedrijfsklare projecten.

Meer lezen
Complete testoplossing
HBM Test and Measurement

Bezoekers kunnen meer te weten komen over het eDrive-systeem van HBM, een oplossing voor het testen van elektromotoren met frequentieregelaars.

Meer lezen
Veiligheid voorop
DNV GL

DNV presenteert de bevindingen van het onlangs voltooide Battery Safety Joint Development Project, met inbegrip van technische antwoorden op moeilijke vragen vanuit de industrie over brandbestrijding, ventilatie en aspecten van belangrijk risicobeheer, plus een technisch-wetenschappelijke basis voor de ontwikkeling van regels.

Meer lezen
Hybride aandrijfoplossingen
Amperetta GmbH

Amperetta ontwerpt en fabriceert compacte geïntegreerde parallelle hybride aandrijfoplossingen voor de scheepvaart op basis van de Volvo Penta D3 tot D6 motoren (110-400 pk), met een ontwerpfilosofie die gebaseerd is op de integratie van bewezen auto-onderdelen om de betrouwbaarheid te verzekeren.

Meer lezen
Volle kracht vooruit
ARADEX AG

Gevestigde technologieën die tijdig kunnen worden geïmplementeerd, worden gepresenteerd door Aradex, een systeempartner voor de elektrificatie van schepen en constructiemachines die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van moderne en geoptimaliseerde vermogenselektronica in een efficiënt en economisch systeemontwerp.

Meer lezen
Hybride, hybride, hybride
Wärtsilä SAM Electronics GmbH

Wärtsilä biedt voor de zeescheepvaart- en de olie- en gasindustrie een breed assortiment van technisch geavanceerde, ecologisch duurzame en economisch rendabele oplossingen.

Meer lezen
Bedrijfsontwikkeling
Transfluid SpA

Het is een jaar van innovatie voor Transfluid/Bellmarine: alle verwachtingen zijn dat de commerciële scheepvaartmarkt en de markt voor toepassingen in de recreatiesector zullen blijven groeien.

Meer lezen
Hi-tech accusysteem
EST Floattech

Een modulair accusysteem met een buitengewoon hoge energiedichtheid staat op de beurs van dit jaar in het middelpunt van de aandacht bij de stand van EST-Floattech.

Meer lezen
Getest en gecertificeerd
CTC Advanced GmbH

Het Duitse CTC Advanced, een specialist in consulting, testen en certificering, zal bezoekers dit jaar informeren over zijn betrokkenheid bij het testen van accu's, milieusimulatie, en elektrische veiligheidstests, variërend van de weerstand van een product tegen milieu-invloeden tot veiligheidskwesties

Meer lezen
Commerciële motor
Fischer Panda GmbH

Fischer Panda produceert elektrische generatoren en elektrische aandrijfsystemen voor recreatie- en commerciële voertuigen en jachten.

Meer lezen
Nieuwe vermogenselektronica
Liebherr-Components AG

Liebherr Components legt de nadruk op het realiseren van lagere bedrijfskosten en aanzienlijke emissievermindering.

Meer lezen
0% emissie en 100% comfort
WhisperPower

Het is nu mogelijk om dag te zeggen tegen ruimteverslindende, lawaaierige en energie-inefficiënte dieselmoren en generatoren die 24 uur per dag draaien, energie verspillen, het milieu vervuilen en duur onderhoud nodig hebben. WhisperPower bouwt geruisloze en trillingsvrije generatoren en elektrische systemen die hun werk zonder onderbreking verrichten.

Meer lezen
Complete bedrijfsklare oplossing
Thrustmaster of Texas Inc

Thrustmaster levert met zijn hybride voortstuwingssysteem en gepatenteerde ontwerpen een complete bedrijfsklare oplossing die bestaat uit nieuwe, zeer efficiënte POD-roerpropellers met permanente-magneetmotor, accubanken, dieselaggregaten, VFD's, besturingen en vermogensregelsystemen.

Meer lezen
Evolutie in vermogen
Danfoss Editron

Om aan te tonen hoe elektrificatie de wereld kan veranderen, bijvoorbeeld door klimaatverandering en luchtvervuiling aan te pakken, zal fabrikant van hybride en volledig elektrische aandrijvingen, Danfoss Editron, systemen presenteren met de beste totale efficiëntie op de markt. Dit betekent minder accu's in volledig elektrische voertuigen en een lager brandstofverbruik in hybride aandrijflijnen.

Meer lezen
Uitbreiding van emissievrije scheepvaart
Phinergy Marine Ltd

Tijdens de beurs van 2019 krijgt het publiek zijn eerste glimp van het omsloten accusysteem van Phinergy Marine.

Meer lezen
Effectieve elektrische beveiliging
Mersen

Mersen gebruikt de Electric & Hybrid Marine World Expo om hun onlangs
ontwikkelde en complete assortiment van gelijkstroomzekeringen, hybride
beveiligingen op pyro-basis en terugstelbare gelijkstroomrelais te presenteren.

Meer lezen
Hoge-temperatuurbestendige accubehuizing
Theramax

Thermamax is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van thermische en akoestische isolatiesystemen voor motorcompartimenten en uitlaatgassystemen.

Meer lezen
Evolutie van telematicasysteem
XALT

Specialist in oplossingen voor energieopslag XALT Energy laat zijn nieuwe telematicasysteem zien, de XALT Battery Viewer (XBV).

Meer lezen
Siemens opens advanced robotized and digitized battery module factory in Norway
Siemens

Electric & Hybrid Marine World Expo exhibitor Siemens has opened one of the world’s most advanced and robotic battery module factories.

Meer lezen
Corvus strengthens maritime battery portfolio with acquisition of Grenland Energy
Corvus Energy

Corvus Energy, a world-leading supplier of maritime energy storage systems (ESS), has acquired all shares in Grenland Energy AS.

Meer lezen
Torqeedo powers world’s first solar-electric sewage pump-out boat
Torqeedo

Torqeedo, who will exhibit at this year’s Electric & Hybrid Marine World Expo, has supplied an integrated electric propulsion system for the world’s first full-size solar-electric sewage pump-out boat.

Meer lezen

Toekomstige beurs: Electric & Hybrid Marine World Expo 2020, 23-25 Juin 2020, Hall 12 RAI Amsterdam, Nederland