Exposant Nieuwsberichten


Het aftellen tot de Electric & Hybrid Marine World Expo 2018 is begonnen!

De Electric & Hybrid Marine World Expo 2018 opent volgende maand zijn deuren van 27 tot en met 29 juni in RAI Amsterdam. Bezoekers kunnen hier de allernieuwste en volgende generatie elektrische en hybride voortstuwingstechnologieën, -onderdelen en -oplossingen voor de maritieme industrie ontdekken en beoordelen.

Het evenement is 's werelds grootste beurs en conferentie die volledig is gewijd aan voortstuwingstechnologieën voor de maritieme industrie. Dit jaar worden er meer producten dan ooit gelanceerd, wat getuigt van de snelle ontwikkelingen die in deze uiterst belangrijke sector plaatsvinden.

Er worden meer dan 4.000 bezoekers verwacht tijdens deze vijfde editie van de jaarlijkse Electric & Hybrid Marine World Expo, waar meer dan 130 exposanten uit meer dan 15 landen méér gloednieuwe voortstuwingstechnologieën dan ooit presenteren.

De beurs biedt voor elk wat wils, met stands van vooraanstaande bedrijven zoals Kawasaki Heavy Industries, ABB, Wärtsilä, Rolls-Royce en Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe, evenals leveranciers van toonaangevende technologieën en onderdelen, zoals onder meer Aspin Kemp & Associates, HBM, Torqeedo en Cavotec.

De Electric & Hybrid Marine World Expo omvat ook een driedaags conferentieprogramma met honderden afgevaardigden, meer dan 40 gerenommeerde sprekers uit de technische sector en talloze toonaangevende academische instellingen uit Noord-Amerika, Europa en Azië die naar verwachting aanwezig zullen zijn.

Bovendien is de Electric & Hybrid Marine World Expo niet alleen 's werelds grootste beurs en conferentie die volledig is gewijd aan duurzame voortstuwingstechnologieën en -systemen voor de maritieme industrie, maar daarnaast vinden ook de Marine Maintenance World Expo en Conferentie en het Autonomous Ship Technology Symposium plaats, waar scheepsontwerpers, vlooteigenaren, scheepsarchitecten, classificatie-instanties, leveranciers van apparatuur en onderzoeksorganisaties samenkomen om de wettelijke, technologische en regelgevende aspecten en ontwikkelingen te bespreken die nodig zijn om autonome schepen tot realiteit te maken.

De Marine Maintenance World Expo en Conferentie wordt georganiseerd als een integraal onderdeel van de Electric & Hybrid Marine World Expo, zodat bezoekers en afgevaardigden ook meer van de volgende generatie onderhouds- en reparatietechnologieën dan ooit kunnen zien.

Deze editie van de Electric & Hybrid Marine World Expo belooft een evenement te worden dat u beslist niet mag missen! Eén afgevaardigdenpas biedt toegang tot elk van deze drie evenementen. Klik hier om u nu te registreren voor uw pas.- May 2018

Terug naar Nieuw


Toekomstige beurs: Electric & Hybrid Marine World Expo 2020, Juin 23, 24, 25, 2020, Hall 12 RAI Amsterdam, Nederland