Exposant Nieuwsberichten


Nominaties geopend voor Electric & Hybrid Marine Awards 2019

De uitreiking van de Electric & Hybrid Marine Awards vindt ook dit jaar weer plaats tijdens de Electric & Hybrid Marine World Expo, die van 25 t/m 27 juni 2019 in Amsterdam wordt gehouden. Dit is uw kans om uw technologieën, producten en diensten voor te dragen.

De uiterste inzenddatum van 13 mei nadert snel, dus dit is uw kans om uw technologieën, producten en diensten op te geven, in de volgende categorieën:

• Supplier of the Year

• Innovation of the Year

• Engineering Team of the Year

• Propulsion System Manufacturer of the Year

• Electric & Hybrid Propulsion System of the Year

Let op: genomineerde elektrische en hybride voortstuwingssystemen en innovaties komen alleen in aanmerking als ze tussen 1 juni 2018 en 30 mei 2019 op de markt zijn gebracht, zijn voltooid of in bedrijf zijn genomen. Alle genomineerden voor Chief Engineer of the Year moeten bij een project betrokken zijn geweest dat gedurende deze periode is voltooid.

Klik hier om uw nominaties op te geven. Het formulier moet uiterlijk om 12:00 uur GMT op 13 mei 2019 worden ingevuld. Alle nominaties die voldoen aan de hierboven genoemde criteria komen mogelijk in aanmerking voor de awards. We kunnen echter niet garanderen dat uw nominatie wordt aanvaard.

- April 2019

Terug naar Nieuw