Exposant Nieuwsberichten


Nominaties zijn nog steeds geopend: Electric & Hybrid Marine Awards 2018

U heeft nog even de tijd om uw nominaties op te geven voor de Electric & Hybrid Marine Awards van dit jaar, die tijdens de Electric & Hybrid Marine World Expo van 27 t/m 29 juni in Amsterdam worden uitgereikt.

De uiterste inzenddatum van 9 april komt eraan, dus dit is uw laatste kans om uw technologieën, producten en diensten op te geven, in de volgende categorieën:

Supplier of the Year

Innovation of the Year

Chief Engineer of the Year

Propulsion System Manufacturer of the Year

Electric & Hybrid Propulsion System of the Year

Let op: genomineerde elektrische en hybride voortstuwingssystemen en innovaties komen alleen in aanmerking als ze tussen 1 juni 2017 en 30 mei 2018 op de markt zijn gebracht, zijn voltooid of in bedrijf zijn genomen. Genomineerden voor Chief Engineer of the Year moeten betrokken zijn geweest bij een project dat gedurende deze periode is opgeleverd.

Klik hier om uw nominaties op te geven. Het formulier moet uiterlijk om 12:00 uur GMT op 9 april 2018 worden ingevuld. Alle nominaties die voldoen aan de hierboven genoemde criteria komen mogelijk in aanmerking voor de awards. We kunnen echter niet garanderen dat uw nominatie wordt aanvaard.

- March 2018

Terug naar Nieuw