Registratie voor een gratis persbadge

Wenn Sie Schwierigkeiten bei der Nutzung dieses Formulars haben, wenden Sie sich bitte an web@ukimediaevents.com.
Uw gegevens

Contactgegevens
+
+

Meer informatie

Ik wil graag zo nu en dan informatie ontvangen over Electric & Hybrid Marine World Expo

(U kunt zich eenvoudig en op elk gewenst moment afmelden voor onze e-mails via de koppeling in elke e-mail die wij verzenden, of door contact op te nemen via datachanges@ukimediaevents.com)


Door de 'opt-in' vakjes aan te vinken voor meer informatie over onze magazines of evenementen gaat u ermee akkoord dat u nuttige nieuwsupdates uit de sector, de laatste edities van onze digitale magazines en de mogelijkheid tot het bijwonen van onze evenementen ontvangt. Uw gegevens worden door ons bewaard overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier om ons privacybeleid conform de AVG te lezen voor volledige informatie over hoe en waarom wij persoonsgegevens gebruiken en welke rechten u in dat verband hebt.

Let wel: u hebt er niet voor gekozen (opt-in) dat wij contact met u opnemen.

Door ervoor te kiezen dat wij via e-mail, telefonisch en/of met de post contact met u mogen opnemen, ontvangt u GEGARANDEERD alle belangrijke informatie, zoals uw toegangsbadge, de toegangscode voor het evenement, en reis- en evenementinformatie.

Klik op de knop ‘opt-in’ hieronder om hiervoor te kiezen; u keert vervolgens terug naar het registratieformulier, waar u de door u gewenste contactmethode kunt selecteren.

Indien u niet gegarandeerd alle belangrijke informatie over het evenement wilt ontvangen, kunt u uw registratie voltooien door op de knop ‘Registratie versturen’ hieronder te klikken. U kunt de FastTrack-toegangscode op uw smartphone/tablet scannen bij de registratiebalie aan de ingang van het evenement. Als u de barcode scant, hoeft u bij aankomst geen gegevens in te vullen; na het scannen wordt uw toegangsbadge automatisch afgedrukt en heeft u snel toegang tot het evenement! Door uw badge met behulp van uw FastTrack-toegangscode af te drukken bespaart u maar liefst vijf minuten bij de ingang! U kunt uw FastTrack-streepjescode ook vóór het evenement afdrukken en de afgedrukte versie scannen.

Door dit formulier in te vullen en in te dienen, begrijpt en aanvaardt u dat de uitgever en evenementorganisator UKi Media & Events, een onderdeel van UKIP Media & Events Ltd, uw persoonsgegevens kan gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid dat u kunt inzien op onze website www.ukimediaevents.com.


Terug naar perscentrum