Electric & Hybrid Marine World Expo 2016
English flag French flag German flag Dutch flag
Languages

Reisinformatie

De Amsterdam RAI (Hal 12), de locatie van de Electric & Hybrid Marine World Expo 2017, in Amsterdam, is goed bereikbaar met verschillende soorten vervoer.

Het adres van de expo is

RAI Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Zie de volgende routebeschrijvingen:


Met het vliegtuig

Schiphol ligt als belangrijkste luchthaven van Amsterdam het dichtst bij de expo en is één van grootste hub-luchthavens ter wereld. In 2006 werd de jaarlijkse ACI-enquête onder reizigers gehouden; Schiphol verwerkte in dat jaar 46 miljoen passagiers en was dat jaar 12e op de ranglijst. Ruim 100 luchtvaartmaatschappijen vliegen rechtstreeks op de luchthaven, waardoor die vanuit de hele wereld goed bereikbaar is.

De expo is vanaf luchthaven Schiphol met een taxi of trein binnen 15 minuten bereikbaar. De kosten van een taxirit van de luchthaven naar de expo bedragen ongeveer € 35,-. Treinen rijden rechtstreeks van de luchthaven naar station Amsterdam RAI. Op het station ziet u borden die u de weg wijzen naar Hal 12 en de Electric & Hybrid Marine World Expo. Het station Amsterdam RAI ligt op ongeveer 5-10 minuten lopen van de hoofdingang.


Met de trein

De expo heeft een eigen treinstation, station Amsterdam RAI. Vanaf dit station zijn er rechtstreekse treinverbindingen met Rotterdam, Den Haag, Leiden, Weesp, het Gooi en de Flevopolder.

Intercitytreinen rijden rechtstreeks van Roosendaal aan de grens met België naar luchthaven Schiphol. Hier stapt u over op de trein naar station Amsterdam RAI. Als u per trein uit Arnhem uit de richting van Duitsland komt, arriveert u het snelst bij de expo als u de trein neemt naar station Duivendrecht en daar overstapt op de trein naar station Amsterdam RAI.

Na aankomst op station Amsterdam RAI volgt u de borden naar Hal 12 en de  Electric & Hybrid Marine World Expo. Electric & Hybrid Marine World Expo. Het station Amsterdam RAI ligt op ongeveer 5-10 minuten lopen van de hoofdingang

Per bus en tram

Neem op Amsterdam Centraal Station (CS) sneltramlijn 51 richting Amstelveen (reistijd: 12 minuten, stap uit op halte Amsterdam RAI) of neem tram 4 (reistijd: 30 minuten, stap uit op halte RAI Europaplein). 

Als u met de trein op station Amstel aankomt, neemt u op Amsterdam Centraal Station (CS) sneltramlijn 51 richting Amstelveen (reistijd: 5 minuten) of de bus (lijn 15 of 62), die u binnen 10 minuten naar de RAI brengt. Stap in dit geval uit bij halte Europaplein (bus 62) of bij halte Dintelstraat (bus 15). Vanaf station Amsterdam Sloterdijk, is de RAI het beste bereikbaar met sneltram 50 (richting Gein). 

Halte RAI Europaplein ligt op ongeveer 2 minuten lopen van de hoofdingang.
I Amsterdam-kaart

Als u van plan bent gebruik te maken van het uitgebreide ov-netwerk in Amsterdam, raden wij u de I Amsterdam-kaart aan. De I Amsterdam-kaart is een alles-in-één kaart waarmee u binnen Amsterdam maximaal drie dagen onbeperkt kunt reizen met alle tram-, bus- en metrolijnen van het GVB. Daarnaast krijgt u kortingsvouchers ter waarde van ruim € 90,- voor rondvaarten, musea en andere bezienswaardigheden.

Let op: De kaart is niet geldig in de trein, ook niet van en naar Schiphol.
Prijzen:
I Amsterdam-kaart - 1 dag = € 47,00
I Amsterdam-kaart - 2 dagen = € 56,00
I Amsterdam-kaart - 3 dagen = € 67,00
De I Amsterdam-kaart is te koop bij de ticket- en informatiebalie van het GVB en bij het VVV, beiden gevestigd op het Stationsplein en vóór het Amsterdam Centraal station. Ga voor meer informatie naar www.iamsterdamcard.com


Met de auto

De RAI is gelegen aan de Amsterdamse Ringweg A10 (afslag S109) en met tal van routeaanduidingen is de RAI eenvoudig met de auto bereikbaar.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarages van de RAI. Voer in de routeplanner het volgende adres in:

Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam


Travel Gesponsord door:

OPENINGSTIJDEN BEURS
Di 06 Juni 10:30 - 18:00 uur
Wo 07 Juni 10:30 - 19:00 uur*
Do 08 Juni 11.00 - 17:00 uur**

*party met gratis drankjes:
17:30 tot 19:00 uur


**Kijk om 13:15 uur live naar de uitreiking van de Electric & Hybrid Marine Awards


Hal 12, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam, Nederland

Electric & Hybrid Marine Awards
Het adres

Electric & Hybrid Marine World Expo 2017 (Hal 12)
RAI Amsterdam
Europaplein
1078 GZ Amsterdam
Netherlands


COLLOCERENDE MET
RESERVEER UW STAND
VOOR DE BEURS VOOR
2016 Klik hier...


 

Toekomstige data voor de beurs:

Electric & Hybrid Marine World Expo 2018
Data: 27-29 Juin 2018
Locatie: Hall 12 RAI Amsterdam, Nederland

Toekomstige data voor de beurs:

Electric & Hybrid Marine World Expo 2019
Data: 25-27 Juin 2019
Locatie: Hall 12 RAI Amsterdam, Nederland

Toekomstige data voor de beurs:

Electric & Hybrid Marine World Expo 2020
Data: 23-25 Juin 2020
Locatie: Hall 12 RAI Amsterdam, Nederland